Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA PRAV VSE NAKUPE
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS

Pogoji uporabe in prodaje

Sport Vision d.o.o.
Hrvaška ulica 18 / Hala 12, 1000 Ljubljana
Matična številka: SI68697856
Šifra dejavnosti: Na osnovi odredbe zakona o zaščiti potrošnikov podjetje Sport Vision d.o.o. svoje cenjene potrošnike, ki kupujejo blago preko strani www.sport-vision.si 

OBVEŠČA 

- da se blago prodaja preko internetne strani www.sport-vision.si v okviru registrirane dejavnosti podjetja Sport Vision, d.o.o., Hrvaška ulica 18 / Hala 12, 1000,  Ljubljana z naslovom za reklamacije na online@sportvision-slovenija.com.

- osnovne oznake artiklov se najdejo na strani www.sport-vision.si

- da se po Zakonu o varovanju potrošnikov, prodaja preko naše internetne strani smatra za prodajo na daljavo

- da blago iz prodaje vsebuje lastnosti za redno uporabo v skladu z njegovim namenom

- da je zraven vsakega artikla označena njegova prodajna cena

- da je storitev dostave blaga brezplačna za vsa naročila

- kupljeno blago dostavimo v roku do 2 -5 dni s Pošto Slovenije

- da se možnost nakupa blaga s posebnimi cenovnimi pogoji in/ali s posebnimi prodajnimi akcijami, izvaja v skladu s pogoji, ki so objavljeni na internetni strani www.sport-vision.si

- da se blago kupljeno na www.sport-vision.si lahko plača po povzetju ob prevzemu ali pa s plačilnimi karticami navedenimi na spletni strani

- da potrošnik ob kreiranju naročila s pritiskom na gumb POTRDI prevzema obveznosti plačila naročenega blaga.

- da ima potrošnik v primeru neustrezne dobave ali menjave za drug artikel, 30 dni pravico do vračila ali zamenjave

- da v primeru prejema blaga potrošnik artikla ne želi zadržati, ima pravico do odpovedi naročila in vrnitev sredstev v višini plačane prodajne cene v roku 30 dni 

- da ima za blago, ki je naročeno preko spleta, potrošnik pravico na reklamiranje že uporabljenega blaga 

- reklamacijski list je na voljo tukaj

S spoštovanjem,
Vaš Sport Vision

NAČINI PLAČILA

Izberete lahko:
- plačilo z gotovino ob dostavi (po povzetju)
- plačilo s kreditno kartico (Mastercard, Visa ali Meastro)

Dostava

V primeru nejasnosti pri potrditvi naročila nam prosimo pišite na online@sportvision-slovenija.com. V roku 48h lahko pričakujete odgovor na vaše vprašanje preko e-sporočila ali klica na telefon.

Prosimo vas za razumevanje med akcijskimi obdobji. Zaradi velikega števila naročil in posledično večjega števila vprašanj obstaja možnost zamude.

Rok dostave

V nekaj minutah, po potrditvi vašega naročila, boste na vaš e-mail dobili naše obvestilo o sprejetju naročila, s čimer boste dobili potrditev, da je bilo naročilo pravilno oddano ter z naše strani registrirano. Vsa naročila, ki jih opravite, so shranjena v bazi podatkov in vam jih na vašo zahtevo kadarkoli posredujemo.

Naročen izdelek vam dostavimo v 2 - 5 delovnih dneh. 

V kolikor vaše naročilo vsebuje več artiklov, se lahko zgodi da naročilo dobite v več pošiljkah.

Prevzem pošiljke                                              

Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije. Za prevzem blaga ni nujno, da ste doma, ko vam bo poštar dostavil blago. V kolikor vas v trenutku dostave ne bo doma, vam bo v vašem nabiralniku pustil obvestilo o prispeli pošiljki, blago pa bo dostavil vam najbližji enoti Pošte, kjer ga boste lahko dvignili z osebno izkaznico ali drugim osebnim dokumentom v treh dneh. Cena se tudi v primeru, ko boste blago dvigovali na Pošti ne spremeni.

Cena dostave

Da bi vam zagotovili kar se da hitro dostavo, se lahko vaše naročilo v primeru večjega števila artiklov izvede z več lokacij. Pri takšnem načinu dostave za vas ne pride do dodatnih stroškov. Dostava je brezplačna za vse nakupe. 

OPOMBA:

S potrditvijo naročila se strinjate s pogoji dostave. Nakup je trenutno možen le za fizične osebe.

REKLAMACIJE

Potrošnik ima za blago, naročeno prek spletne trgovine, pravico reklamirati že uporabljen artikel na način, ki je določen za blago, kupljeno prek spletne trgovine. Način in postopek za uveljavljanje reklamacije najdete na spodnji povezavi;

- reklamacijski list lahko prenesete tukaj

VRAČILO KUPNINE

V primeru odpovedi pogodbe je potrošnik upravičen do vračila kupnine ali do menjave za drug artikel. Znesek se vrne kupcu po prejemu artikla in po ugotovitvi, da je izdelek nepoškodovan in ne nošen.

Prodajalec bo kupcu najkasneje v roku 10 delovnih dneh po prejemu artikla, vrnil znesek, ki ga je kupec plačal na podlagi računa.

Stroške vračila blaga krije kupec, razen v primerih, ko stranka prejme poškodovan ali napačen artikel.

Postopek za vračilo kupnine

 Prosimo vas, da pripravite naslednje podatke:

• račun, ki je bil priložen artiklu

• številko transakcijskega računa, kamor bo nakazana kupnina

Zahtevane informacije priložite v paketu skupaj z vrnjenim artiklom. Obrazec za vračilo je dostopen tukaj.

Vračilo se izvede izključno na zgoraj navedeni način, s plačilom na tekoči račun oz. kreditno kartico in denarja ni mogoče pošiljati s poštno nakaznico v gotovini.

V primeru vračila kupnine stranki, ki je predhodno opravila plačilo z eno od kreditnih kartic, v celoti ali delno, in ne glede na razlog za vrnitev, smo dolžni kupnino nakazati na kreditno kartico, s katero je bilo naročilo izvedeno.

Artikel se lahko vrne ali zamenja tudi fizično v eni izmed poslovalnic Sport Vision.

AVTORSKE PRAVICE

Avtorske pravice, registrirani znaki in druge pravice intelektualne lastnine vsebine (besedilne, vizualne, zvočni materiali, grafično oblikovanje, slike, baze podatkov, programske kode ipd..) na tej spletni strani pripadajo Sport Vision ali subjektom, ki so odobrili dovoljenje Sport Vision-u za uporabo.
Gradiva lahko uporabite le v meri, ki je izrecno navedena in potrebna za vašo osebno, ne trženjsko uporabo, izvedbo vašega naročila in uporabo drugih storitev, ki vam jih zagotavljamo preko tega spletnega mesta.

V zvezi s tem upoštevajte, da je prepovedano spreminjati vsebino tega spletnega mesta na kateri koli način ali na isti kopirati, javno prikazovati, distribuirati ali kako drugače uporabljati v javne ali trženjske namene.
Vsaka nepooblaščena uporaba pomeni kršitev predpisov, ki urejajo to področje.

Z uporabo katerega koli dela tega spletnega mesta, se šteje, da ste seznanjeni s temi pogoji, kot tudi, da sprejemate uporabo vsebine tega spletnega mesta za osebno rabo in na lastno odgovornost.