Iščite po spletni strani
NAJDITE SVOJ FLOW IN IZ TELESA ODSTRANITE VSE NAPETOSTI Z JOGO IN MEDITACIJO
NAJDITE SVOJ FLOW IN IZ TELESA ODSTRANITE VSE NAPETOSTI Z JOGO IN MEDITACIJO
Življenjski slog
04.06.2020.
Življenjski slog

NAJDITE SVOJ FLOW IN IZ TELESA ODSTRANITE VSE NAPETOSTI Z JOGO IN MEDITACIJO

04.06.2020.

Nemirne misli? Napetosti v ramenih? Negibljivi kolki? Rešitev je enotna: joga. Praksa joge vam pomaga, da se bolj povežete s svojim telesom. S tem pa ne odpravite le fizičnih napetosti v telesu, ampak ste tudi bolj prisotni v sedanjem trenutku. Praksa vam bo pomagala, da boste ostali osredotočeni tudi po tem, ko boste pospravili svojo podlogo za jogo. Če želite doseči to stanje, vam bo koristila tudi meditacija, ki se z jogo lepo prepleta. Ob rednem in vztrajnem prakticiranju meditacije se boste lažje spopadali s stresom, ohranili fokus, znali pa boste tudi umiriti svoje misli.

Z namenom, da vam pomagamo najti svoj Zen, z vami delimo Nike prakse joge ter nasvete in trike njihovih skrbno izbranih učiteljev. Prakse joge za izboljšanje razpoloženja, meditacije za lažje spopadanje s stresom, tehnike za ozaveščanje hvaležnosti ... vse to imate na dlani.

Ne glede na to, ali ste v jogi čisti začetnik ali pa chaturangate dnevno, te vaje za dobro počutje, za katere si morate vzeti le malo časa, ponujajo nekaj za vsakogar. Ne sodite svoje prakse ali misli. Raje ozavestite, česa vse je vaše telo zmožno in pustite „heart opener-jem“, da opravijo svoje delo.

Jutranji joga „flow“

Dan začnite na najlepši način – z jogo! Ogrejte svoje telo in ga pripravite na nov dan z Nike Master joga učiteljico po imenu Alex Silver-Fagan. Njene vadbe najdete na tej povezavi.

ženska vadi jogo v udobnih oblačilih

Prakticirajte jogo in odklenite svoj pravi potencial

Nike Master joga učitelj Branden Collinsworth vas bo popeljal skozi 6 jogijskih položajev, preko katerih boste svojo pozornost lažje preusmerili navznoter.

Pomladite se z jogo

Svoji praksi vdihnite življenje s tremi dinamičnimi tipi joge, ki vam bodo pomagale, da se napolnite z energijo ter okrepite in obnovite svoje telo.

ženska vadi jogo v udobnih oblačilih

Vaše telo je močnejše, kot si mislite. Raziskave kažejo, da vam že samo nekaj minutna meditacija lahko pomaga doseči bolj pozitivno naravnanost.

Odločite se za kratke vaje meditacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje spopadali s stresom ali pa izberite sprostitveno in obnovitveno meditacijo – vodeno meditacijo, ki vas bo popeljala v stanje globoke sprostitve in prisotnosti.

Poskrbite zase, s tem da v svojem domu najdete idealni kotiček za vadbo joge in se opremite z oblačili, ki vam bodo omogočala popolno udobje in spremljala vsak vaš gib. Začutite svoj flow.


Ekipa Sport Vision

Podobni članki

11.
Jan.
Življenjski slog
Vstop v novo leto predstavlja pravi čas, da si postavite cilje in sprejmete zaobljube, ki vas bodo motivirale za izboljšanje športnih sposobnos...
15.
Dec.
Življenjski slog
Ko nekoga poznate, zanj ni težko najti idealnega darila. Ko želite darilu dodati motivacijsko sporočilo, mora nositi simbolični pomen. Pripravili smo va...
08.
Nov.
Življenjski slog
Če še niste našli svoje idealne zimske jakne, je zdaj zadnji čas, da to storite. Ste ljubitelji modernega športnega sloga in sta za vas ...
18.
Oct.
Življenjski slog
Ali posegate po hrani, ko se želite spopasti s slabim razpoloženjem, stresnimi situacijami na delovnem mestu ali v šoli? Če je odgovor pritrdilen, ste...
29.
Sep.
Življenjski slog
Delimo nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali vrnitev v običajno delovno rutino in vadbo.
14.
Sep.
Življenjski slog
Z ustreznim načrtom in nekaj koristnimi nasveti lahko prve dneve šolskega leta naredite zabavne in razburljive brez nepotrebnega stresa in hitenja.
14.
Sep.
Življenjski slog
Če imate kakovosten šolski nahrbtnik, ga boste uporabljali leto za letom, dokler ga ne boste prerasli in ga posredovali mlajšemu učencu.
08.
Sep.
Življenjski slog
Rek Po jutru se dan pozna ni nastal kar tako. Ne glede na to, ali ste zgodnja ptica ali ne, prvih nekaj stvari, ki jih naredite takoj po tem ko vstanete, ima&nb...
08.
Sep.
Življenjski slog
Izgorelost pri vadbi je stanje fizične, duševne in čustvene izčrpanosti, ki jo povzroča pretiran in intenziven trening. Kar največkrat zaznavamo ...
21.
Jul.
Življenjski slog
Ko se odpravljamo na nove avanture, se srečamo z najpogostejšo dilemo - kaj obleči za popolno potovalno izkušnjo? Kot popotniki moramo biti p...