Iščite po spletni strani
POTREBUJETE NASVET ALI POMOČ: 01 828 0 658

Pokličete nas lahko med delavnikom od 8h-15h.

MINIMALNI ZNESEK NAROČILA 20 EUR
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA PRAV VSE NAKUPE
Blog
19.09.2022.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Ste tudi vi v zadnjem letu opravili več spletnih nakupov kot prej?

Dejstvo je, da je v zadnjih dvanajstih mesecih spletno nakupovanje postalo nekaj povsem vsakdanjega. Tudi tisti najbolj skeptični so se opogumili in preko spleta oddali svoja prva naročila oblačil in obutve. Marsikdo je bil presenečen in navdušen nad enostavnostjo, praktičnostjo in varnostjo spletnega nakupovanja.

Prav ti skeptiki so se v veliki meri navzeli novih nakupnih navad in danes - kljub ponovnemu odpiranju trgovin - ostajajo zvesti spletni kupci. Spremenjeni nakupni vzorci pa kličejo po prilagoditvah tudi na strani trgovcev – in z namenom, da vam pridemo naproti, smo se odločili uvesti nekatere novosti.

Z današnjim dnem uvajamo brezplačno poštnino pri vseh nakupih ne glede na vrednost. Kaj to pomeni? Preprosto mi častimo poštnino, vi pa privarčujete 4,99 €. Naš običajni prag brezplačne poštnine se nahaja pri vrednosti nakupa nad 40€, ker pa stroške poštnine nekdo vendarle mora plačati, smo primorani da omejimo minimalen znesek nakupa, ki tako znaša 20eur. 

Ne spreglejte tudi nove kolekcije v naši spletni trgovini za moške, ženske in otroke ali pa nakupujte po vaših najljubših znamkah : Nike, adidas, Reebok, Under Armour in ostalih, ter uživajte v brezplačni poštnini.

Ekipa Sport Vision

Trenutno nema komentara

Podobni članki

15.
Sep.
2022.
Blog
Kdo pravi, da tek ne more biti užitek?
15.
Aug.
2022.
Blog
Preprost in trpežen nahrbtnik zasnovan za vsakodnevno uporabo, izdelan po trajnostnih načelih, ki izpolnjuje obljubo podjetja Fjällräven, da izdelk...
13.
Jul.
2022.
Blog
Če je vadba sestavi del vaše rutine, potem verjamemo, da boste tudi to poletje izkoristili vse prednosti bivanja na prostem.