Iščite po spletni strani
PREDSTAVLJAMO POMLADNE NOVOSTI
PREDSTAVLJAMO POMLADNE NOVOSTI
Novosti
15.05.2022.
Novosti

PREDSTAVLJAMO POMLADNE NOVOSTI

15.05.2022.

Sončni dnevi, toplejše vreme in vonj po pomladi – nas preprosto navdihujejo za gibanje in spremembe. Zbujamo se iz »zimskega spanca« in že načrtujmo nove zdrave navade ter razmišljamo o prvem treningu.

Z uvedbo telesnih aktivnosti v naš vsakdanjik, pa naj gre za fitnes ali hojo, nam je na prvem mestu zagotovo kakovostna športna oprema. V letošnji sezoni, pri oblikovanju športne opreme, najnovejši trendi narekujejo kombinacijo svetlih barv in vpadljive teksture, ki prinašajo poseben pomladni pridih in nas pripravljajo na prihajajoče poletje.

Iz naše ponudbe, s ponosom izpostavljamo več novosti, ki so nas osvojile na prvi pogled.

Nike color block oprema za trening

Kdo pravi, da oprema za trening ne more biti hkrati udobna in urbano oblikovana? Nekaj sezon nazaj, je bil color blocking eden najbolj privlačnih trendov, ki so mu sledile tudi številne športne znamke.

Z drzno kombinacijo dveh intenzivnih barvnih odtenkov boste dosegli WOW učinek, ki pa vas bo tudi motiviral na enako intenziven trening. Z visoko zmogljivo športno opremo Nike, zagotovo ne morete ostati neopaženi. Opremi za trening, v svetlih odteknih, se težko upre tudi moška ekipa – ki pa se vse pogosteje za takšne kose tudi odločajo.

Oglejte si najnovejšo kolekcijo Nike v trgovinah Sport Vision in na spletu.

Tekaške superge v roza odtenkih – dame so rekle JA

Sezona teka je v teku. Profesionalni tekači se potegujejo za najpomembnejše regijske tekme, rekreativni tekači pa so se odločili, da se na stezo vrnejo s prihodom nekoliko toplejšega vremena.

Pomlad je za dame še posebej motivator za ukvarjanje s športom, uvajanje treninga ali kakršnekoli telesne aktivnosti v vsakodnevno rutino. Ne glede na to, ali se odločite za tek, hojo ali hitro hojo – v naši novi kolekciji boste našli pester izbor tekaških superg vaših najljubših blagovnih znamk.

Modeli iz naše nove kolekcije so udobni in izdelani s sodobnimi tehnologijami, ki izboljšujejo varnost na stezi ter so poleg tega tudi urbano oblikovani. Ne glede na to, ali vam so vam všeč klasični modeli ali drzne kombinacije – prepričani smo, da boste našli pravi model za vas.

Nike pulover in kratke hlače - zmagovalna kombinacija športnega sloga za moške

Znano je, da ima moška ekipa pri izbiri oblačilnih kombinacij raje udobje – pa naj gre za druženje s prijatelji v najljubši kavarni ali sprehodu. V letošnji sezoni je Nike ostal zvest svoji inovativni smeri oblikovanja oblačil v učinkovitih barvah in vzorcih. Vsi ljubitelji te znamke boste na naših policah našli atraktivno moško kolekcijo Nike, ki vas tudi v tej sezoni ne bo pustila ravnodušne.

Vrhunski hit pomladno-poletne sezone - bele superge

Če nas vprašate, kateri par superg je MUST HAVE v vaši trgovini z supergami – je to zagotovo par belih superg. Ta klasika s svojo preprostostjo nudi vsakemu slogu posebno svežino in se zlahka prilega različnim modnim kombinacijam. Zato so bele superge absolutni hit vsako sezono – in ne glede na aktualne trende – nikoli ne gredo iz mode. Tako kot v prejšnjih sezonah lahko tudi v naših trgovinah pomerite vse bele modele superg različnih blagovnih znamk ali jih naročite na spletu.

Osvežite svojo garderobo z učinkovitimi športnimi modeli iz naše ponudbe, ki jih lahko nosite za športno aktivnost ali v prostem času.

Nova kolekcija vas čaka na policah trgovin Sport Vision, kot tudi na spletu.

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

04.
Apr.
Novosti
Sport Vision in adidas predstavljata UCL Pro Ball Istanbul - uradno žogo za izločilne boje finalov lige prvakov 2022/23 UEFA, žogo, ki praznuje kulturo in no...
03.
Apr.
Novosti
adidas predstavlja novega člana svoje najbolj znane franšize tekaških superg - Ultraboost Light. S stalnim ciljem, da svojo inovativnost dvigne...
27.
Mar.
Novosti
Odlične novice, ki so v začetku leta prišle na dan na ustvarjalni delavnici blagovne znamke ASICS, so razkrile inovativno in tehnološko najbolj...
15.
Sep.
Novosti
Kdo pravi, da tek ne more biti užitek?
25.
May.
Novosti
Pomlad je pravi čas za avanture na prostem - narava se prebuja in vabi k raziskovanju. To sezono s ponosom predstavljamo najnovejšo blagovno outdoor z...
19.
Apr.
Novosti
New Balance FuelCell Rebel v2 tekaške superge bodo poskrbele, da bo vsak vaš trening najboljši do tistega trenutka. Samo preberite si ve...
31.
Mar.
Novosti
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
Novosti
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
16.
Mar.
Novosti
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
11.
Mar.
Novosti
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperR...