Iščite po spletni strani
TOP 6 MODELOV JAKEN, KI BODO TO ZIMO POPOLNOMA USTREZALI VAŠEMU SLOGU
TOP 6 MODELOV JAKEN, KI BODO TO ZIMO POPOLNOMA USTREZALI VAŠEMU SLOGU
Življenjski slog
22.12.2021.
Življenjski slog

TOP 6 MODELOV JAKEN, KI BODO TO ZIMO POPOLNOMA USTREZALI VAŠEMU SLOGU

22.12.2021.

Hladnejši dnevi so tu. Že imate svojo toplo zimsko jakno?

Začetek decembra in nižje temperature napovedujejo skorajšnji prihod zime. Toplejše zimske jakne so del vsakodnevnih kombinacij - bodisi za vsakdanje in poslovne obleke, sprostitev, treninge ali pohodništvo.

V prejšnjih blog objavah smo vam predstavili modele svetovnih blagovnih znamk, ki smo jih nosili to jeseni, zdaj pa je čas, da vam predstavimo NEW IN modele moških in ženskih jaken, ki so v naši trenutni ponudbi.

Jack Wolfskin Jasper - moška jakna 3v1

Vsestranska in topla zimska jakna Jack Wolfskin Jasper 3v1, izdelana iz izjemno mehkega, na veter odpornega materiala Texapore, vas bo ohranila suhe - tudi po močnem nalivu ali snežnem metežu. Vsako jakno lahko nosite tudi posebej, med seboj pa so povezane z zadrgami. Je odličen in zelo topel izolator, notranja jakna pa ima polnilo MICROGUARD ECOSPHERE iz sintetičnih vlaken iz recikliranega poliestra. Ramena so ojačana, da se med nošenjem nahrbtnika ne obrabijo. Preizkusite ta fantastični model v trgovinah Sport Vision ali ga naročite prek spleta.

Mont Icon Heavy - ženska lifestyle jakna

V tej sezoni je blagovna znamka Mont vrnila na velika vrata - pri vseh nostalgikih je obudila posebne spomine, pridobila pa je tudi simpatije nekoliko mlajše populacije.

Iz naše trenutne ponudbe izpostavljamo žensko jakno Mont Icon Heavy, ki vam bo zagotovila odlično zaščito v hladnih dneh. Puhasto polnilo zagotavlja posebno toploto in udobje, značilen kroj in kakovost blagovne znamke Mont pa bosta vašemu slogu dodala posebno svežino. Posebno privlačnost tej jakni dajeta učinkovit rdeč in visok ovratnik s kapuco, ki zagotavlja dodatno pokritost. Jakno Mont poiščite na policah trgovin Sport Vision ali jo naročite prek spleta.


Helly Hansen - klasična parka za moške

Brezčasna in funkcionalna - klasična moška parka Helly Hansen je eden najljubših modelov iz sezone v sezono. Ne glede na to, ali jo nosite v vsakodnevnih kombinacijah ali med hojo v hladnejših pogojih - ta parka dokazuje svojo vrednost v vseh razmerah. Topla in nastavljiva kapuca, visok ovratnik s toplim umetnim krznom, zadrga po celotni dolžini - to so le nekatere od dodatnih prednosti te impresivne moške parke iz znamke Helly Hansen.

Če iščete toplo in udobno parko za aktivnosti na prostem ali sproščen outfit - Helly Hansen klasična parka je pravi model za vas. Poiščite ga v trgovinah Sport Vision in na spletu.

Nike Sportswear Therma-FIT Repel Classic Series - ženska jakna za jesen/zimo

Nike Sportswear Therma-FIT Repel Classic Series je ženska jakna v roza barvi, v katero smo preprosto zaljubljeni. Na prvi pogled nas je prepričala s standardnim fit krojem in grafiko na sprednji strani, ki jakni daje značilen videz Nike. Še posebej smo navdušeni nad elastično obrobo z logotipom Swoosh na spodnjem robu, ki vaš videz dvigne na višjo raven ter vam daje poseben občutek udobja in priročnosti.

Vodoodporna tkanina in izolacija pred zunanjimi vplivi sta v celoti izdelani iz recikliranega poliestra, pridobljenega iz plastenk, tehnologija Nike Therma-FIT pa uravnava naravno telesno toploto in zagotavlja občutek toplote v hladnih dneh.

Ta model je na voljo v nežno roza barvi.

Nike Windrunner - moška jakna

Iščete jakno, ki se bo odlično združila v vaš ulični slog? Iz naše ponudbe posebej izpostavljamo Nike Windrunner – moško jakno s kapuco, ki zagotavlja popoln občutek toplote in udobja pri nošenju v hladnejših dneh. Bočni žepi nudijo varno shranjevanje osnovnih stvari kot so telefon, denarnica, ključi, podrobnosti zasnove Windrunner pa so vdelani v videz Nike dediščine- to je le nekaj razlogov, zakaj je to model, ki ga mnogi izberejo in prilagodijo svojemu slogu in različnim "zimskim" priložnostim. Poleg tega vas tehnologija Nike Storm-FIT ščiti pred dežjem in vam pomaga, da ostanete suhi.

Ta fantastična Nike moška jakna je na voljo v dveh odtenkih – bela in siva. Izberite svojo najljubšo, jo poskusite v naših poslovalnicah ali jo naročite prek spleta.

Nike Sportswear Therma-FIT Repel Classic Series - ženska lifestyle jakna

Že na prvi pogled je našo pozornost pritegnila presenetljiva oblika tega modela, pa tudi njen kroj, ki je nekoliko daljši, kar omogoča toploto v hladnih zimskih dneh. Nepogrešljive podrobnosti so grafika na sprednji in zadnji strani in stranski žepi z zadrgo, ki omogočajo gretje rok v hladnih temperaturah.

Ženska zimska jakna Nike Sportswear Therma-FIT Repel Classic Series je na voljo v nežni roza barvi in klasični črni barvi, ki se enostavno združi z vašimi najljubšimi supergami. Najdete jo na policah trgovin Sport Vision in na spletu.

Pripravljeni na hladnejše dni in zimske dogodivščine! Izberite model, ki ustreza vašemu slogu in dejavnostim. Obiščite najbližjo trgovino Sport Vision ali si oglejte ponudbo na spletu.

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

11.
Jan.
Življenjski slog
Vstop v novo leto predstavlja pravi čas, da si postavite cilje in sprejmete zaobljube, ki vas bodo motivirale za izboljšanje športnih sposobnos...
15.
Dec.
Življenjski slog
Ko nekoga poznate, zanj ni težko najti idealnega darila. Ko želite darilu dodati motivacijsko sporočilo, mora nositi simbolični pomen. Pripravili smo va...
08.
Nov.
Življenjski slog
Če še niste našli svoje idealne zimske jakne, je zdaj zadnji čas, da to storite. Ste ljubitelji modernega športnega sloga in sta za vas ...
18.
Oct.
Življenjski slog
Ali posegate po hrani, ko se želite spopasti s slabim razpoloženjem, stresnimi situacijami na delovnem mestu ali v šoli? Če je odgovor pritrdilen, ste...
29.
Sep.
Življenjski slog
Delimo nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali vrnitev v običajno delovno rutino in vadbo.
14.
Sep.
Življenjski slog
Z ustreznim načrtom in nekaj koristnimi nasveti lahko prve dneve šolskega leta naredite zabavne in razburljive brez nepotrebnega stresa in hitenja.
14.
Sep.
Življenjski slog
Če imate kakovosten šolski nahrbtnik, ga boste uporabljali leto za letom, dokler ga ne boste prerasli in ga posredovali mlajšemu učencu.
08.
Sep.
Življenjski slog
Rek Po jutru se dan pozna ni nastal kar tako. Ne glede na to, ali ste zgodnja ptica ali ne, prvih nekaj stvari, ki jih naredite takoj po tem ko vstanete, ima&nb...
08.
Sep.
Življenjski slog
Izgorelost pri vadbi je stanje fizične, duševne in čustvene izčrpanosti, ki jo povzroča pretiran in intenziven trening. Kar največkrat zaznavamo ...
21.
Jul.
Življenjski slog
Ko se odpravljamo na nove avanture, se srečamo z najpogostejšo dilemo - kaj obleči za popolno potovalno izkušnjo? Kot popotniki moramo biti p...