Iščite po spletni strani
KOPALKE, KI BI JIH MORALA IMETI VSAKA ŽENSKA
KOPALKE, KI BI JIH MORALA IMETI VSAKA ŽENSKA
Življenjski slog
13.07.2021.
Življenjski slog

KOPALKE, KI BI JIH MORALA IMETI VSAKA ŽENSKA

13.07.2021.

Enodelne kopalke so bile in so še vedno simbol brezčasne klasike, elegance in ženstvenosti. Največje svetovne blagovne znamke so se zato enotno uprle trendom in vsaki modni spremembi, ko govorimo o enodelnih kopalkah, različno pa so razmišljale le, ko govorimo o modelih in krojih. Zmanjšane modele so sčasoma nadomestile z resničnimi športnimi rezi, učinek, ki so ga dosegle, pa je ostal enak.

Čeprav ženske danes poskušajo pokazati malo več kože, in posledično namesto enodelnih modelov kopalk pogosto izberejo bikinke, še vedno velja nenapisano pravilo: vsaka ženska mora imeti v svoji zbirki vsaj ene enodelne kopalke, ki jih z veseljem obleče za na bazen ali plažo.

Tokrat izpostavljamo le tri modele, ki se bodo v vašo poletno kolekcijo vključili tako, kot si želite, in vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušnih.

Klasično, a hkrati neobičajno - Ellesse Ladies, enodelne kopalke za dame

Ko klasika dobi sodobno noto, poudarjeno z efektnimi detajli, se rodijo enodelne kopalke Ellesse Ladies, ki so nas osvojile na prvi pogled. Prečni trakovi na sprednji strani jim kljub klasičnemu kroju dajejo neobičajen videz, zato je ta model ena najbolj udobnih odločitev za poletne aktivnosti.

Speedo kopalke v kontrastnih modro-zelenih tonih

Še en popoln kroj za vaše aktivno poletje se skriva v enodelnih kopalkah Speedo v kontrastnih modrih in zelenih tonih. Ta kos je eden od paradnih konjev med kopalkami v naši ponudbi, zaradi česar je bil neizogiben pri naši izbiri modelov, ki vam jih predlagamo tokrat. Trenutno je na voljo tudi na naši spletni trgovini, zato je to priložnost, da ga vključite med modele v svoji garderobni omari.

Živahne rdeče enodelne kopalke Ellesse

Privlačnost in udobje teh kopalk Ellesse že dve sezoni zapored pritegne pozornost tisoče dam, ki uživajo v vseh aktivnostih v vodi in njeni bližini. S klasičnim krojem spredaj ta model, ko ga pogledamo od zadaj, daje povsem drugačno noto celotnemu kroju. Pas, ki povezuje zgornji in spodnji del, odlično poudari hrbet in dodatno podaljša postavo, zato ni dvoma, da boste v njem videti še bolj ženstveno in elegantno.

Dodaten nasvet: Kako najbolje vzdrževati kopalke

Kopalke, ki jih najdete v naši ponudbi, so narejene iz posebnih materialov, ki se hitro in enostavno sušijo. Udobne so za nošenje, raztegljive in se zelo hitro in brez napora prilagodijo vašemu telesu.

Kombinacija materialov, ki vsebujejo tudi elastin, omogoča zelo enostavno pranje in vzdrževanje kopalk, brez strahu, da se bodo kakor koli poškodovale ali zbledele.

Nekatera najpogostejša vprašanja pri vzdrževanju kopalk so: kdaj jih je treba umiti, na kaj je potrebno paziti, da jih lepo operete in kako jih na koncu posušite? Tu so naši odgovori.

Kdaj so kopalke pripravljene za pranje?

Kopalke morate oprati, preden jih prvič oblečete! Menimo, da tega ni treba poudarjati, vendar še en opomnik ne more škoditi. Čeprav imajo vse kopalke iz naše ponudbe v intimni coni zaščitno folijo, vseeno priporočamo, da jo operete, preden jo prvič oblečete.

Priporočljivo je, da kopalke umijete vsakič, ko ste v morju ali bazenu, kot tudi po preživljanju časa v savni ali wellness centru. Zagotovo so naša skrb predvsem higienski razlogi, pa tudi vlaga, klor in morska sol, ki lahko poškodujejo material.

V mesecih, ko kopalk ne nosite, jih ni treba prati, vsekakor pa je priporočljivo, da to storite znova, preden jih naslednjič oblečete.

Kako prati kopalke?

Pred prvim pranjem kopalk je naš nasvet, da preberete etiketo, na kateri je zapisano, da kopalk ne bi smeli prati v pralnem stroju, temveč le "ročno".

Materiali za kopalke ne prenesejo visokih temperatur, dolgega pranja, več izpiranj in celo obratov in turbulenc, ki se pojavijo v pralnem stroju, kar še lahko škodljivo vpliva na njihov izgled, saj razredči material.

Nekaj vode z le pišcem pralnega praška ali otroškega mila zadostuje za pravilno umivanje kopalk. In ko gre za ohranjanje barve, je naš nasvet, da kopalke obrnete navznoter in jih umijete tako. Na koncu prašek ali otroško milo sperite s curkom mlačno vodo nizke intenzivnosti.

Kako posušiti kopalke?

Po pranju kopalk ne sukajte, pregibajte ali raztezajte, preden jih odcedite. Dovolj je, da z nežnimi stiski iz njih iztisnete odvečno vodo in jo razgrnete na suho. Vendar ne na sonce!

Kopalke je treba sušiti v senci ali v zaprtih prostorih, ker lahko sončna svetloba barve zbledi, tega pa zagotovo ne želite.

In še nasvet: tako kot ste kopalke oprali, jih tudi posušite - obrnjene navznoter.

Položite jih vodoravno in, če ni nujno, ne uporabljajte sponk.

Vse ženske kopalke, o katerih smo govorili v tem blogu, kot tudi dodatne enodelne in bikini modele, si lahko ogledate na tej povezavi ali jih najdete v naših trgovinah.

Naj bo to poletje nepozabno - uživajte v plavanju, odbojki na mivki in vseh aktivnostih, ki vas veselijo in izpopolnijo vaš vsakdan.

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

11.
Jan.
Življenjski slog
Vstop v novo leto predstavlja pravi čas, da si postavite cilje in sprejmete zaobljube, ki vas bodo motivirale za izboljšanje športnih sposobnos...
15.
Dec.
Življenjski slog
Ko nekoga poznate, zanj ni težko najti idealnega darila. Ko želite darilu dodati motivacijsko sporočilo, mora nositi simbolični pomen. Pripravili smo va...
08.
Nov.
Življenjski slog
Če še niste našli svoje idealne zimske jakne, je zdaj zadnji čas, da to storite. Ste ljubitelji modernega športnega sloga in sta za vas ...
18.
Oct.
Življenjski slog
Ali posegate po hrani, ko se želite spopasti s slabim razpoloženjem, stresnimi situacijami na delovnem mestu ali v šoli? Če je odgovor pritrdilen, ste...
29.
Sep.
Življenjski slog
Delimo nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali vrnitev v običajno delovno rutino in vadbo.
14.
Sep.
Življenjski slog
Z ustreznim načrtom in nekaj koristnimi nasveti lahko prve dneve šolskega leta naredite zabavne in razburljive brez nepotrebnega stresa in hitenja.
14.
Sep.
Življenjski slog
Če imate kakovosten šolski nahrbtnik, ga boste uporabljali leto za letom, dokler ga ne boste prerasli in ga posredovali mlajšemu učencu.
08.
Sep.
Življenjski slog
Rek Po jutru se dan pozna ni nastal kar tako. Ne glede na to, ali ste zgodnja ptica ali ne, prvih nekaj stvari, ki jih naredite takoj po tem ko vstanete, ima&nb...
08.
Sep.
Življenjski slog
Izgorelost pri vadbi je stanje fizične, duševne in čustvene izčrpanosti, ki jo povzroča pretiran in intenziven trening. Kar največkrat zaznavamo ...
21.
Jul.
Življenjski slog
Ko se odpravljamo na nove avanture, se srečamo z najpogostejšo dilemo - kaj obleči za popolno potovalno izkušnjo? Kot popotniki moramo biti p...